Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MARDİN (AA) - Kızıltepe'de AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ziyaretlerde bulundu.Özçelik ve beraberindekiler Kızıltepe Minibüsçüler...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MARDİN (AA) - Kızıltepe'de AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ziyaretlerde bulundu.

Özçelik ve beraberindekiler Kızıltepe Minibüsçüler Kooperatifini ve Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Ziyarette açıklama yapan Özçelik şunları kaydetti:

"Karanfillerin üzerine de peygamber efendimizin sözü olan 'Siz kadınları Allah'ın emaneti olarak aldınız' yazarak şoför kardeşlerimize takdim ettik. Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde yatan bayanlarımızı ziyaret ederek  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık. Hasta bayanlarımıza Allah'tan şifalar dileyip çiçek takdim ettik. Türkiye'de ve dünyada kadına şiddetin yaşanmadığı bilinçli bir toplum olmasını diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber