Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kentte görev yapan kadın basın mensuplarıyla bir araya geldi.8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında basın...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kentte görev yapan kadın basın mensuplarıyla bir araya geldi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yanılmaz, kadın ne kadar güçlü olursa toplumun da o kadar güçlü olacağını belirtti.

Geleceği kadınların inşa edeceğini ifade eden Yanılmaz, belediye olarak kadınları destekleyici her türlü faaliyete önem verdiklerini belirterek, "Her ev ekonomiye katkı sağlasın istiyoruz. Şehrimizde her evde mutlaka el emeği göz nuru ürünler üretiliyor. Biz Belediye olarak bu ürünleri satın alarak, pazarlamasını yapacağız. Ev hanımlarımızın üretime katkı sağlaması için onlara destek sağlayacağız. Elazığ'ın gelişimi için çıktığımız bu yolda yürürken birlikte yürüyelim, Elazığ'ı birlikte büyütelim" ifadelerini kullandı.

Yanılmaz, kadın basın mensuplarına karanfil verdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber