Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 07 Mart 2015 - 18:43 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Türk Eğitim Sen Siverek Şubesi, yaşlı anne ve engelli kızının yaşdığı evi donattı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ŞANLIURFA (AA) - Türk Eğitim Sen Siverek Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla engelli bir kıza ev eşyası ve gıda yardımında bulundu. 

Sendika üyeleri ilçenin Haliliye Mahallesi'nde yaşayan engelli Nazime Urmaz ve annesi Cemile Urmaz'ı evinde ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Anne ve engelli kızına koltuk, buzdolabı, televizyon, fırın gibi ev eşyalarıyla donatıp, gıda yardımında bulunan sendika üyesi grup, yaşlı kadının evini temizledi ve aldıkları eşyaları yerleştirdi.

Sendika üyesi Dilara İşler konuyla ilgili yaptığı açıklamada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü farklı bir şekilde kutlamak istediklerini söyledi.

Mahalle ziyaretleri sırasında tanıştıkları anne ve kızının mutluluğuna şahit olmak istediklerini belirten İşler, şunları kaydetti:

"Daha önce evini ziyaret edip durumunu yerinde gördüğümüz bu yaşlı annemiz ile engelli kızının yaşadığı evinin içini yenilemeye karar verdik. Kanepe, halı, dolap, televizyon, yatak dolabı, fırın ve benzeri ev eşyalarının yanı sıra gıda maddesi yardımında bulunduk. Evini kendi ellerimizle yerleştirdik, çok mutluyuz."

Anne Cemile Urmaz ise kendilerine gösterilen sıcaklık için teşekkür etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber