Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 20:08 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Taşkesen, mesaj yayımladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

BİLECİK (AA) - Türk Büro Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Taşkesen, mesajında, dünya kadınlar gününün, kadın haklarını hatırlatmak ve toplumu bu konuda bilinçlendirmek için bir fırsat olduğunu belirtti.

Kadınların, ailenin refahına ve toplumun kalkınmasına yaptıkları büyük katkıların henüz tam olarak anlaşılamadığı iddia eden Taşkesen, şunları kaydetti.

"Kadınların sorunlarının çözülebilmesi için kadın ve erkeklerin toplumdaki geleneksel rolleri de dahil birçok şeyin değişmesi gerekmektedir. Siyaset, çalışma hayatı, bilim, sanatta olduğu gibi toplumsal hayatın her kademesinde Kadınlarımızın daha çok yer almaları ve kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için bizim de içinde bulunduğumuz tüm sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber