Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 08 Mart 2015 - 00:23 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Yeşilli kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla akşam yemeğinde bir araya geldi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MARDİN (AA) - Yeşilli kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in eşi Hülya Demir'in verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Mardin'de bir restoranda verilen yemeğe katılan Yeşilli Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, evde durmadan çalışan fedakar, emektar kadınların toplumun esasını oluşturduğunu ve çalışan kadınlarla beraber olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ise, "Siz bayanlar, 'okuyupta ne olacağım' demeyin. Yanımızda 2 tane bayan milletvekili ve Kaymakam hanım var. Sizler de hedefinizi yüksek tutup önemli bir yere gelebilirsiniz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Siz kadınlar, herşeyin en güzeline layıksınız. Sizler çok değerli birer annesiniz. 8 Mart değil hergün sizin gününüzdür" dedi.

Daha sonra Ersöz, yemeğe katılan çalışan 85 bayana sabundan yapılan çiçek verirken, Hülya Demir de geceye katılanlara gümüş lokumluk hediye etti.

Yemeğe Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ve AK Parti Ankara Milletvekili ve Mardin İl Koordinatörü Nurdan Şanlı katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber