Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 08 Mart 2015 - 01:54 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar günü

AKA platformu Kadınlar Kolundan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle tertip ettiği gece muhteşem geçti.

8 Mart Dünya Kadınlar günü

MALATYA - AKA platformu Kadınlar Kolundan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle tertip ettiği gece muhteşem geçti.

AKA platformu öğretmenevi salonunu tıklım tıklım dolduran hemşerilerine birbirinden değerli hediyeler dağıtarak günün anlam ve önemini tüm kesime iletmiş oldu.

AKA platformunun 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle Malatya öğretmenevinde muhteşem bir gece düzenledi.Salonu tıklım tıklım dolduran hemşelerine,gecede sürpriz yaparak,Ağın leblebisi poşetlerinin içine koyulan numaralarla hediye günün anam ve önemini belirtir hediyeler dağıttı.

AKA platformunun 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle düzenlediği gecede,birbirinde güzel Türk Halk Müziği  eserleri icra edildi.Açılış konuşmasını AKA platformu Başkanı Yusuf Sümer yaptı,Yalçın konuşmasında,"AKA platformunun gün geçtikçe daha ileriye emin adımlarla ilerlemesinin sevincini yaşıyoruz.Siz hemşehrilerimizin güvenini aldık.Ve sizlerden gelen güçle AKA platformu dahada güçlenecek ve üç ilçemizin gençlerine burs ,ve üç ilçemizin fakir ailelerine yardım ve akabinde geleneklerimizi  daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız."dedi.

Turgut Özal Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Doç.Dr.Birgül Cumurcu ise 8 Mart Dünya Kadınlar günü ile ilgili konuşmasında,"Toplumun dinamizmi olan kadınların Türkiye’nin simgesi, yarınların teminatı olduklarını ifade etti.

Kadınların yılın bir günü değil, her günü hafızalrımızdan  çıkarılmaması gereken değerler olduğunu kaydeden Cumurcu, şunları kaydetti;"Toplumu oluşturan en küçük yapı aile, ailenin temel yapı taşı da kadındır. Doğumdan ölüme kadar yaşamımızın her alanında var olan, bizleri yetiştiren, büyüten, eğiten, kadınlarımız karşılıksız özverinin ve fedakârlığın timsali olmuşlardır. "dedi.

dscf3814.jpg

Gecede Türk Halk Müziği ve finalde ise,Ağın Fasıl heyetinin birbirinden güzel eserleriyle ,gelen davetlileri çoştu.Öğretmenevindeki gecede davetlilerin bu güzel organizede yer aldıkları için mutlu olduklarını ve gelenkelerin göreneklerin bu ve bunun gibi gecelerde yad edilmesinin mutluluk verici olduklarını belirttiler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber