Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Trabzon'daki etkinlikler kapsamında "Sağlık çalışanı kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi" konulu yürüyüş düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

TRABZON (AA) - Trabzon'da "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında "Sağlık çalışanı kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi" konulu yürüyüş düzenlendi.

Karadeniz Sahil Yolu kenarındaki yürüyüş yolunun Ayasofya Kavşağı'nda başlayan yürüyüşe, Vali Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu,  Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş yolunun Beşirli mevkisinde sona eren yürüyüşün ardından konuşan Vali Öz, herkesi spor yapmaya davet ederek, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Obezite ile mücadele çerçevesinde sık sık yürüyüş yapıyoruz ancak bugün kadınlarımız için yürüyoruz. Kadına şiddet konusunda duyarlılık oluşturmak için buradayız" dedi.

Öz, sağlık çalışanlarına yönelik şiddete de tepki göstererek, "Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Birbirimizin hakkına, hukukuna saygılı olursak, kamu görevlileri olarak vatandaş odaklı çalışırsak  hiçbir sorun yaşamayız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber