Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 08 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Edirnespor Kadın Basketbol Takımı ile kahvaltıda bir araya geldi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Gürkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Karaağaç Mahallesi’ndeki bir restoranda düzenlenen kahvaltıya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik ve idari heyet ile basketbolcular katıldı.

Gürkan, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, tüm oyuncaların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını, basketbol ile Edirne'de çok güzel bir atmosfer oluştuğunu belirterek, her maça binin üzerinde kişinin çocuklarıyla, eşleriyle, aileleriyle bir araya gelip vakit geçirdiğini kaydetti.

Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu ise tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladığını, Edirne Belediyesi’nin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

ETİKETLER: Edirne , Recep Gürkan , sporcu
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber