Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SAMSUN (AA) - Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile yemekli eğlence düzenlendi.Havza Meslek Yüksekokulu...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SAMSUN (AA) - Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile yemekli eğlence düzenlendi.

Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği tarafından Havza Ancere Termal Otel Balo Salonunda bu yıl yedincisi düzenlenen programa Havza Kaymakamının Eşi Dr. Sema Tanrısever, Havza Belediye Başkan Vekili Yasemin Şahin, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu, Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Şerife Acar Döndür ve çok sayıda Havzalı kadın katıldı.

Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Şerife Döndür Acar programın açılış konuşmasında, "Düzenlediğimiz yemeğimize gelen tüm hanımlarımızın kadınlar gününü kutlarız. Gecemize iştirak eden tüm hanımlarımıza hoş geldiniz der teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

Zehra Altıntaş ise dünyada ve Türkiye'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün başlangıcı, amaçları ve kutlanması hakkında bilgi verdi.

Havza Kaymakamının Eşi Dr. Sema Tanrısever ise konuşmasında kadın dayanışmasının önemine değinerek, “Günümüzde bayanların bir birleri ile dayanışma içerisinde olması daha da önem arz etmekte. Bayanlar artık her platformda daha güçlü bir şekilde sesini duyurmalı" dedi.

Konuşmaların ardından değerlendirme kurulu tarafından Havza’da yılın kadını olarak belirlenen Şerife Döndür Acar’a ve diğer iki adaya Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu tarafından plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber