Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar günü

Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlandı

8 Mart Dünya Kadınlar günü

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlamdı.

Tutal, hayatın her alanında, sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu ifade etti.

Kadınların hak ettikleri konuma yükselmeleri ve geleceğe güvenle bakmalarının yeni nesiller açısından mutluluğun ve başarılarının ilk şartı olduğunu belirten Başkan Tutal, kadına yönelik şiddeti de kınadığını ifade etti.

Tutal, mesajında şunları kaydetti:

"Kadınlarımız bugün olduğu gibi gelecekte de her zaman başımızın tacı olacaklardır. Öyle ki; Rasulullah efendimiz, 'cennet annelerin ayakları altındadır' buyurarak, cenneti kazanmak için annelerin hatırını yapmanın şart olduğunu belirtmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber