Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Giresun'da “Sağlık Çalışanı ve Kadına Yönelik Şiddete Son” yürüyüşü düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

GİRESUN (AA) - Giresun Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Sağlık Çalışanı ve Kadına Yönelik Şiddete Son” yürüyüşü düzenlendi.

Debboy mevkisinde toplanan müdürlük personeli, ellerinde sağlık çalışanları ve kadınlara yönelik şiddeti protesto eden pankartlar ile dövizlerle Gazi caddesi güzergahını takip ederek Atatürk Meydanı'na kadar yürüdü. 

Atatürk Meydanı'nda müdürlük tarafından stant açılarak, sağlık çalışanları ve kadınlara yönelik şiddeti önleme adına broşürler dağıtıldı. Etkinlik, "Şiddete Son" panosuna el izlerinin bırakılmasının ardından sona erdi.

Giresun Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazlı Özden, yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sağlık çalışanlarının, her alanda olduğu gibi kadınların sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesinde önemli görevler üstlendiklerini söyledi.

Özden, erkeklerin sağlıklarının ve hayatlarının kadınlara emanet olduğuna işaret ederek, "Kadınlarımız ve sağlık çalışanlarımız, toplumun ve ailemizin her alanda imdadına yetişen, karşılıksız ve sınırsız sevgi gösteren şifalarıdır. Bizler de onların bu uçsuz bucaksız fedakarlıklarına vefayla ve sevgiyle karşılık vermeliyiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber