Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Diyarbakır'da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası” sona erdi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası” sona erdi.

22 takım ile 264 kadın sporcunun katıldığı turnuvanın final karşılaşmasını Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve çok sayıda sporsever izledi.

İki grup şeklinde yapılan turnuvada, gruplarında ilk iki sıraya giren takımlar Bağlar Belediyesi Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Gruplarında Kayapınar Belediyesi Emekçi Kadınlar ve Amedspor takımları şampiyon oldu.

Kışanak, turnuvanın kupa töreninde yaptığı konuşmada, kadınları turnuvaya katılımlarından dolayı kutlayıp, başarılarının devamını diledi.

Oldukça güzel maçlar izlediklerini, turnuvanın profesyonelce ve centilmence geçtiğine belirten Kışanak, “Gerçekten de kız kardeşler olarak oynadınız. Bence turnuvaya katılan bütün takımlar kadınlar adına kazandı. Bu kazanımları çoğaltmamız ve büyütmemiz lazım” dedi.

Konuşmaların ardından Kışanak, turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını verdi.
 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber