Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürüyüş gerçekleştirildi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

BİLECİK (AA) - Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi. 

Bilecik Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı, yaptığı konuşmada, bütün bu mücadelelere ve kazanımlara rağmen,  kadınlara yönelik baskı ve şiddet gibi haksızlıkların devam ettiğini belirtti.

Kadınların yürüttükleri mücadelenin temelinde, dünyanın her tarafında eşitlik ve bağımsızlık için mücadelelerine devam ettiğini belirten Balcı, şunları söyledi:

"Bütün insanlık olarak, duygu dünyamız ve iç alemimize bir göz atacak olduğumuzda, kadınlarımızın, fiziksel olarak narin yaradılışlarının altında aslında, engin bir dayanıklılık, üretkenlik ve derinlik barındırdıklarını görmek, hiç de zor olmayacaktır. Günlük hayatın koşuşturmacası sırasında, belki de hayatın gerçek anlamını ıskaladığımız zamanlarda, aslında hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan analarımız, kızlarımız, eşlerimiz yani bütün kadınlarımızdır. Bu sevgi, kimi zaman bir eşin diğerine, kimi zaman bir ananın evladına, kimi zaman öğretmenin öğrencisine ve en önemlilerinden birisi de talep edilenin kendisinden yardım bekleyenlere duyduğu sevgi ve şefkat olarak günlük hayatımızda yer bulmaktadır."

Etkinlikte katılımcılara, atkı, şapka, meyve suyu ve su ikram edildi. Yürüyüşe, Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı, ve Halk Sağlığı personelleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber