Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 08 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

8 Mart DÜnya Kadınlar Günü

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.Belediye hizmet binasındaki restoranda gerçekleştirilen kahvaltılı programa, AK...

8 Mart DÜnya Kadınlar Günü

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Belediye hizmet binasındaki restoranda gerçekleştirilen kahvaltılı programa, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, eşi Sevim Aydın, Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülsen Çimen, Özkürtün Belde Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, Belediye personeli ve yaklaşık 400 davetli katıldı.

Belediye tarafından başlatılan “Kadına Karşı Şiddete Hayır” kampanyasına imza atan Başkan Çimen, etkinliğe katılanların masalarını eşi Gülsen Çimen ile tek tek gezerek, burada katılımcılara karanfil ve hediye verdi.

Annesi Fatma Çimen’in de elini öpen Çimen, yaptığı konuşmada, kadınların toplum hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün 38 yıldır kutlandığını hatırlatan Çimen, “8 Mart ayrıca kadınların, erkeklerle eşit haklara sahip olma mücadelesinin başlangıcının sayıldığı gündür. Biz hiçbir zaman kadınlar ile aramızda ayrım görmedik ve bundan sonra da görmeyeceğiz. Kadınlarımızın evde, iş yerinde, sosyal hayatta şiddete maruz bırakılmasını da asla kabul edemeyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün eşitliğe, dostluğa, adalete, barışa, dayanışmaya ve huzura vesile olmasını dilerim” dedi.

Çimen, Belediye çalışmaları hakkında da bilgi vererek, katılımcılara teşekkür etti.  

ETİKETLER: Kadınlar günü
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber