Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Karabük İl Kadın Kolları tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Kadın Kolları üyeleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

Kent Ormanda gerçekleştirilen etkinlikte, hatıra ormanın etrafına kırmızı, beyaz ve pembe balonlar asılarak kadınların önemini anlatan sözlerin yazılı olduğu tabelalar yerleştirildi.  

AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uğur Kocakavak, yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün önem taşıdığını söyledi.

Kadınlara ait olan bir günü kalıcı hale getirmek için "Bir fidan bir ağaç, bir ağaç bir hayat" sloganıyla fidan dikme etkinliği düzenlediklerini belirten Kocakavak, "Teşkilat mensubu kadınlarımızın ve tüm dünya kadınlarının günlerini kutluyorum. Peygamberimiz ümmetini fidan dikme konusunda birçok defa teşvik etmiştir. Bizde bu bilinçle bu duyarlığı artırmak ve toplumsal bilinci ortaya koymak için böyle bir etkinlik düzenledik. Teşkilat olarak bizim de bir hatıramız olsun istedik" diye konuştu. 

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci de tüm kadınların günlerini tebrik ederek, "Kadınlarımızın toplum da çok önemli bir yeri var. Bu ülkeyi vatan yapmada da önemli görevler üstlendiler. Toplum bilinçli şekilde yetiştirildiği zaman olumsuzluklar sona erecektir" diye konuştu. 

Etkinlik kapsamında Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen 140 fidan ve 20 gül fidesi dikildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber