Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Siirt Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde karanfil dağıtıldı.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canplolat,...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Siirt Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde karanfil dağıtıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canplolat, beraberinde Müdür Yardımcısı Gökhan Marakçı ile gün dolayısıyla merkezdeki engellileri ziyaret etti.

Engelli ve merkez çalışanı kadınlara karanfil dağıtan Canpolat, "Burada kalan 13 engelli kadınımızı ziyaret ederek, devlet olarak her zaman yanlarında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Kadınlarımızın önemini bir gün değil her gün bilmek gerekir. Tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Canpolat ve beraberindekiler, Sevgi Evleri'nde çalışan kadınları ziyaret ettikten sonra merkezden ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber