Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 08 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Adana'da jandarma ekipleri, kadın sürücü ve yolcuların gününü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ADANA (AA) - Jandarma ekipleri, kadın sürücü ve yolculara çiçek vererek, onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, Adana-Kozan karayolundaki kontrol noktasında, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ekipler, kadın sürücüler ile otobüs ve minibüslerdeki kadınların gününü kutladı, onlara çiçek verdi.

Kadın sürücüler, bu özel günde hatırlanmalarından mutluluk duyduklarını belirterek, ekiplere teşekkür etti. Trafikte erkek sürücülerle zaman zaman sorun yaşadıklarını anlatan kadın sürücüler, onlardan kendilerine anlayışlı olmalarını istedi.

Trafik tim komutanı Jandarma Başçavuş Anıl Ayçiçek, kadın sürücülere, zaman zaman kendilerini zor durumda bırakmaya çalışanlar karşısında paniklemeden yollarına devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Ayçiçek, "Topuklu ayakkabılar, gaz, fren ve debriyaj pedalı kullanımını engelleyeceği için düz tabanlı ayakkabı tercih edilmeli. Ayrıca hiç bir zaman unutulmamalıdır ki trafikte kimin daha iyi olduğuna cinsiyetler değil, kurallar karar verir. Lütfen trafik kurallarına uyalım" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber