Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 08 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

YOZGAT (AA) -  AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Boğazlıyan Belediye Düğün Salonundaki etkinliğe, Belediye...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

YOZGAT (AA) -  AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Boğazlıyan Belediye Düğün Salonundaki etkinliğe, Belediye Başkanı Hamdi Erdal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Balım ve çok sayıda kadın katıldı.

Erdal,  burada yaptığı konuşmada, toplumu ayakta tutan ve hayatın  en önemli unsuru olan kadınların değeri ve öneminin bir gün değil, her zaman hatırlanması gerektiğini vurguladı.

Boğazlıyan'ın değişmesine katkı sağlayacak kadınları etkinliklerde görmekten dolayı onur duyduğunu belirten Erdal, "Yüce Peygamberimiz 'Cennet annelerin ayakları altındadır' diyor. Kadının ne kadar değerli ve önemli olduğu yüce dinimizle de dile getiriyor. Bu yüzden bizlerin başarısında sizlerin hakkı çoktur. Gelecekte yapacağımız her işte sizleri yanımızda görmek ve bu başarılarda sizlerin de payı olması için hep birlikte mücadele etmemiz gerekir” şeklinde konuştu.

Başkan Erdal, tüm kadınların '8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü canı gönülden kutladığını sözlerine ekledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Balım da toplumların gelişmişlik düzeylerinin, kadınların gelişmişliğiyle orantılı olduğunu, bireyleri, kadınların, annelerin yetiştirdiğine dikkati çekti.

Balım, kadınların kendilerini yetiştirip, geliştirdikleri oranda yavrularını da yetiştirip, geliştirebileceklerini, toplumların inşasında, kadının birçok vazifesi ve rolü olduğunu ifade ederek, bunların en önemlisinin annelik rolü olduğunu vurguladı.

Program, slayt gösterisinin ve hediye çekilişinin ardından müzikli eğlenceyle son buldu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber