Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi  Belediye Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "İslam Dininde Kadın ve Aile" konulu program düzenlendi. Eskişehir İl Müftüsü...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi  Belediye Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "İslam Dininde Kadın ve Aile" konulu program düzenlendi.

 Eskişehir İl Müftüsü Niyazi Ersoy, Mihalgazi ilkokulu konferans salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kadının huzur, sevgi, rahmet, merhamet  ve şefkat kaynağı olduğunu söyledi. 

Kadınların hürmete, saygıya layık değerli kişiler olduğunu dile getiren Ersoy, "Yuvayı dişi kuş yapar, dolayısıyla kadın toplum içerisinde her zaman için üste alınır. Kadını toplumdan ve hayattan dışlamanın hiç bir mantıklı izahı yoktur, çünkü onsuz hayat olmaz" dedi.

Program sonunda Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, Ersoy'a  ilçe bayanlarının yaptığı su testisini hediye etti.  

Etkinliğe, ilçe kaymakamı Tahir İğde, İlçe Müftüsü Hulusi Yetim ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber