Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - Diyanet-Sen Siirt Şube Başkanı Haydar İbin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.İbin, mesajında, kadınların, erkeklere Allah’ın bir emaneti olduğunu...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - Diyanet-Sen Siirt Şube Başkanı Haydar İbin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İbin, mesajında, kadınların, erkeklere Allah’ın bir emaneti olduğunu belirtti.

Hazreti Muhammed’in Veda Haccında insanlığa nasihatte bulunurken kadınların erkeklere Allah’ın bir emaneti olduğunu buyurduğunu belirten İbin, şunları kaydetti:

“Peygamber efendimiz kadını ve erkeği bölmüyor. Birini yüceltip öbürünü görmezden gelmediği gibi onları bütünleştiriyor ve şöyle buyuruyor. Dikkat edin sizin hanımlarınız üzerinde hakkınız olduğu gibi hanımlarınızın da sizin üzerinizde hakları vardır. Başka bir hadiste ise sizin en hayırlınız hanımlarına en iyi davranandır hanımlarınıza karşı iyi davranın buyrulmuştur. Kadınlarımızın insan yerine konacağı bir dünyanın özlemiyle dünya kadınlar gününü kutluyor, geleceğin anne adaylarına şiddet mağduru olmayacak bir hayat diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber