Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanlığınca, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla program düzenlendi.Kırıkkale Belediyesi'ne ait düğün salonunda düzenlenen...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanlığınca, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kırıkkale Belediyesi'ne ait düğün salonunda düzenlenen programda konuşan AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, kadınlar olarak bir kez daha her alanda eşitlik istediklerini dile getirdi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kadınların bazı zorluklar yaşadığını savunan Doğmuş, "Kadınlar fırsat eşitsizlikleri ve ayrımcılıklarla karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu sorunların aşılması için kadınlar olarak ortak bir duruş geliştirmeli, birbirimizin hakkına, hukukuna ve özgürlüklerine sahip çıkmalıyız. Kadınlar olarak en büyük arzumuz, huzurlu, kardeşliğin ve dostluğun hakim olduğu bir ülkede hatta dünyada yaşamaktır. 4 milyonu aşan üye sayısıyla dünyanın en büyük kadın sivil toplum örgütlerinin başında gelen AK Parti Kadın Kolları istediğimiz şartların oluşmasında büyük sorumluluk içerisinde hareket etmektedir" diye konuştu. 

Doğmuş, girdiği her seçimi milletin teveccühü ile kazanan AK Parti kadrolarının, iktidarı boyunca kadın erkek fırsat eşitliği, kadın haklarının korunması, kadına karşı şiddetin önlenmesiyle ilgili çok önemli yasal düzenlemeler yaptığını vurguladı.

Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay ile çok sayıda davetlinin katıldığı programda, kadınlara çeşitli hediyeler ve çiçek dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber