Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı sanatçı Gülben Ergen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kayseri'de hayranlarıyla bir araya geldi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KAYSERİ (AA) -  Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı sanatçı Gülben Ergen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında  Kayseri'de sevenleriyle bir araya geldi.

Bir alışveriş merkezinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Gülben Ergen, hem hayranlarıyla sohbet etti hem de çeşitli hediyeler dağıttı.

Gülben Ergen'e sorular yönelten hayranları, sanatçı ile fotoğraf çektirmek için de sıraya girdi.

Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Ergen, çocuk yetiştirmenin sabır ve emek isteyen önemli bir meziyet olduğunu söyleyerek, anne babaların çocuklarına daha sabırlı davranmaları gerektiğini belirtti.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından hazırlanan bardak, şapka, kupa gibi bir çok ürün Gülben Ergen tarafından ziyaretçilere hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber