Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARS (AA) - AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Arslan ve Kılıç, yayımladıkları ortak mesajda, kadının toplumun...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARS (AA) - AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç, yayımladıkları ortak mesajda, kadının toplumun temeli, ailenin de mihenk taşı olduğunu belirtti.

Kadının bir anne olarak varlıkların en muhteremi ve 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' hadisinin de muhatabı olduğuna değinen milletvekilleri Arslan ve Kılıç, "Tarihimizin şeref levhalarını süsleyen kadınlarımız şefkat, metanet, sevgi ve sabır kahramanlarıdır. Hayatımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, analarımız, bacılarımız, hayat arkadaşlarımız, en değerli ve saygın varlığımız olan kadınlarımızın bu gününü yürekten tebrik ediyoruz. Şiddetten çok uzak, sevgiye çok yakın olmaları dileğiyle selam ve saygılar sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber