Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 08 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARS(AA) - Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Yıldız, mesajında, cumhuriyetin kuruluşu ve Atatürk'ün önderliğinde...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KARS(AA) - Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldız, mesajında, cumhuriyetin kuruluşu ve Atatürk'ün önderliğinde Türk kadınının çağdaş dünya kadınlarının sahip olduğu tüm kazanımları elde ettiğini ve modern Türkiye'nin kurulması yönünde önemli bir misyon üstlendiğini belirtti.

Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişmenin, kadına ayırdığı yer ve ona duyduğu saygıyla ölçüldüğünü ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Türk kadını, sadece Cumhuriyetle değil, binlerce yıllık örf, adet ve kültürel birlikteliğin vermiş olduğu kazanımlarla tarihteki hak ettiği yeri almıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri, misyonu yaşatma görevini ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş; modern ve çağdaş Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Hayatın her anında varlıkları ile büyük onur ve gurur duyduğumuz, büyüten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren, sevginin simgesi kadınlarımızın bu anlamlı günlerini kutluyorum."

ETİKETLER: Kars
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber