Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Merkezi, 21. Yüzyıl Öncü Anneler Platformu ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadının Dünü, Bugünü, Yarını. Kadın...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Merkezi, 21. Yüzyıl Öncü Anneler Platformu ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadının Dünü, Bugünü, Yarını. Kadın Algısına Alternatif Bakış" konulu panel düzenledi.

Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen panelde konuşan eğitimci-yazar Zeynep Demir, Yard. Doç. Dr. Müşerref Yardım, Yrd. Doç. Dr. Valerie Behiery ve Öğretim Üyesi Ayşe Yaşar Umutlu, konuyla ilgili sunumlarını gerçekleştirdi.

Toplumda kadın algısının ele alındığı panelde, düşünen ve kişilik sahibi bir birey olarak kadını engelleyen her türlü eylemin şiddet olduğu dile getirildi.

Medeniyet Okulu kapsamında düzenlenen programa Deniz Feneri, Selsebil, Bilkad ve Muhit dernekleri de katkı sağladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber