Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SAMSUN (AA) - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 75. Yıl Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.Huzurevi sakinlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Arslan,...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SAMSUN (AA) - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 75. Yıl Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Arslan, kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti.

"Kaymakamlıkta çalışan bayan personelimizle birlikte siz analarımızı ve babalarımızı ziyarete geldik" diyen Arslan, şunları söyledi:

"Kadınların ekonomik ve sosyal yönden güçlenmesi için fırsatlar yaratan, yeteneklerini ortaya çıkaran, hayallerinin ve hedeflerinin olması için çalışan, daha iyi yarınların daha güçlü kadınlarla geleceğini akıllarından çıkarmayan kadınların kadınlar gününü kutluyorum. 8 Mart dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verenleri minnet ve şükranla anıyoruz. Doğuran ve doyuran kadındır. Şu sözü hiçbir zaman unutmamak lazım 'cennet annelerin ayağı altındadır' O zaman annelerin ayağını altı da öpülür. Savaşta önde, üretimde yanında, duygu yüklü analarımızdır. Kadınlarımıza dokunan ve uzanan eller kırılsın. Bu yönde eşinden zulüm görerek vefat eden kadınlarımızı da rahmetle anıyorum. Şiddete maruz kalan kadınlarımıza dokunan eller olmayacaktır. Gününüz kutlu olsun, yarınlarınız sağlıklı olsun."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber