Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Kadınlar Derneği Şarkışla Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla eğlence programı düzenledi.Dernek Başkanı Filiz Gür, Yıldırım Mahallesi'nde bulunan...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Kadınlar Derneği Şarkışla Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla eğlence programı düzenledi.

Dernek Başkanı Filiz Gür, Yıldırım Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "Kadına yönelik şiddetin olmadığı güvenli ve huzurlu bir ülkede yaşamak istiyoruz. Hepinizin dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun" dedi.

Şarkışla'nın tek kadın muhtarı olarak Yıldırım Mahallesi'nde görev yapan Gülten Çetin ise sokaklarda kapkaç, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına maruz kalanların daha çok kadınlar olduğuna dikkati çekti.

Kadınlar, daha sonra müzik eşliğinde eğlendi.

Öte yandan Büyük Birlik Partisi (BBP) Şarkışla Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir restoranda yemek programı düzenledi.

BBP Şarkışla Kadın Kolları Başkanı Nevin Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 Mart'ın kadın özgürlükleri ve eşitlik mücadelesi açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Çalışan kadınların yanlarında olduklarını dile getiren Şimşek, programa katılan Gemerekli ve Şarkışlalı kadınlarla teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber