Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 18:48 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat, kadınların doğumdan ölüme kadar insan hayatının en önemli parçası olduğunu bildirdi.Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat, kadınların doğumdan ölüme kadar insan hayatının en önemli parçası olduğunu bildirdi.

Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadınların her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, değerlerinin her zaman bilinmesi gerektiğini ifade etti.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in kadınlara verdiği değerin örnek alınması gerektiğine dikkati çeken Canpolat, şunları kaydetti:

"İnsanlarımız için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiştir. Bırakın dövmeyi, hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış ve hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamber Efendimiz'in hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın değerini her zaman bilmeli ve ona göre davranmalıyız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber