Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 20:58 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.Vali Su, mesajında, kadınların milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde etken role sahip...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.

Vali Su, mesajında, kadınların milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde etken role sahip ve topluma katkılarının büyük olduğunu belirtti.

Ülkemizde özellikle son yıllarda kadınların sosyal yaşamda hak ettikleri yere gelmesi için önemli adımlar atıldığına dikkati çeken Vali Su, kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamanın ve her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmenin herkesin sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Vali Su, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"21. yüzyılın Türkiye’sini inşa etmek için, erkek çocuklarımızla kız çocuklarımız, kadınlarımızla erkeklerimiz arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin, hep birlikte, el ele verip çalışmalıyız. Bu duygularla tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle tebrik ediyor, hiçbir kadınımızın haksızlığa uğramadığı aydınlık ve mutlu yarınlar diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber