Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 00:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ŞIRNAK (AA) - Sağlık-Sen Cizre Şubesince, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, 112 acil servisinde ve hastanede gece görev yapan bayan sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıldı.Sağlık-Sen işyeri...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ŞIRNAK (AA) - Sağlık-Sen Cizre Şubesince, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, 112 acil servisinde ve hastanede gece görev yapan bayan sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıldı.

Sağlık-Sen işyeri temsilcisi Yunus Karadaş ve bazı sendika üyeleri ilk olarak Cizre Devlet Hastanesinde gece saatlerinde nöbetçi servis, ameliyathane, yoğun bakım ile doğumhanede görev alan sağlık çalışanlarına karanfil dağıtılırken, erkek çalışanlara çikolata ve lokum ikram etti.

Sağlık-Sen Cizre Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, yağtığı açıklamada,  sendika olarak gece saatlerinde çalışan bayan sağlıkçıların fedakarca görev yağtıına değinerek, "Memleketlerinden kilometrelerce uzakta bu hizmeti veren fedakar hanımlarımızın gününü en içten duygularımla kutlar, şiddet ve baskının olmadığı sağlık çalışanların müreffeh bir çalışma ortamına kavuşmasını dilerim" dedi.

112 acil sağlık hizmetleri İstasyon Merkezi Çalışanı Aysel Oruç ise, ziyaret nedeniyle duygulandıklarını ve bütün kadınların günün kutladığını söyledi.

Sağlık-Sen üyeleri ayrıca hastanede yatan bazı bayan hastalarıda servislerde ziyaret edip, karanfil dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber