Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli gösteriler sundu.Okulun konferans salonunda...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli gösteriler sundu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen kutlamalar kapsamında öğrenciler kadınların toplumdaki yerini anlatan bir pantomim gösterisi yaptı.

Gösterinin ardından Balıkesir'in yöresel kıyafetlerinin yer aldığı bir de defile sunan öğrenciler beğeni topladı.

Öğrenciler, ayrıca kutlamalar kapsamında okulda eğitimini aldıkları bölümlerde üretilen ürünleri sergiledi. Özellikle yiyecek ve içecek hizmetleri alanında eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan geleneksel yemekler büyük ilgi görürken davetlilere ikram edildi.

Okul Müdürü Gülten Küçük, kız meslek lisesi olarak geleceğin üreten kadınlarını yetiştirdiklerini belirterek, "Sorunlarımız yok demiyorum elbette var. Ama biz her şeyden önce anneyiz. Oğlumuzu da kızımı da doğru yetiştirmek bizim elimizde. Biz de geleceğin anne adaylarını bu doğrultuda en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Geleceğe umutla bakmamız gerekiyor" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve çok sayıda davetlinin katıldığı program, açılan serginin gezilmesinin ardından sonra erdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber