Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray aday adayı Nutku Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 3 bin karanfil dağıttı.AK Parti Aksaray aday adayı Akın, kent merkezindeki karanfil dağıtımında...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray aday adayı Nutku Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 3 bin karanfil dağıttı.

AK Parti Aksaray aday adayı Akın, kent merkezindeki karanfil dağıtımında yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Kadınların hayatın her aşamasında yanlarında bulunduğunu, aile kurumunun temel taşını oluşturduklarını ifade eden Akın, "Kadınların asli görevleri olan analık görevini layıkıyla yerine getiren ve bu önemli görevden asla taviz vermeyen fedakar insanlardır. Toplumların büyümesi ve gelişmesi kadınlara bağlıdır. Gelecek nesillerin yetişmesi ve ahlaklı toplumların oluşmasında kadınların önemli rolleri vardır" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından 3 bin karanfil, yoldan geçen bayanlara dağıtıldı.

ETİKETLER: nutku akın
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber