Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MUŞ (AA) - Hasköy ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik, yoğun ilgi gördü.Hasköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MUŞ (AA) - Hasköy ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik, yoğun ilgi gördü.

Hasköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında organize edilen etkinlik, 60 yaşından sonra okuma yazma öğrenen kadınların okudukları şiirle  başladı.

 Programda konuşan Muş Valisi Vedat Büyükersoy'un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, bütün kadınların günlerini tebrik ederek, her günün kadınlar için kadınlar günü olduğunu ifade etti.

Büyükersoy, "Biz kadınlar olarak ne kadar üretken, mutlu, sağlıklı olursak, toplumda o kadar güçlü olacaktır. Bunu hiçbir zaman unutmayalım" diye konuştu.

Konuşmalar sonrası, etkinliğe katılan kadınlara Muş Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kenan Bayraktar tarafından meme kanseri konulu seminer verildi.

Etkinlik, mahalli sanatçılar tarafından verilen konserle son buldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber