Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

8 . Samsun Tanıtım Günleri

SAMSUN (AA) - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Genel Başkanı Fikret Bıyık, Havza Kaymakamı...

8 . Samsun Tanıtım Günleri

SAMSUN (AA) - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Genel Başkanı Fikret Bıyık, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar'ı ziyaret etti.

Bıyık, Kaymakam Tanrısever ve Havza TSO Başkanı Acar'ı SAMKON tarafından bu yıl 8.'si düzenlenecek Samsun Tanıtım Günleri'ne davet etti.

Kaymakam Tanrısever’e, 8. Samsun Tanıtım Günleri hakkında bilgi veren Bıyık, etkinliğin SAMKON, Samsun Federasyonları, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kaymakamlıklar ve ilçe belediyelerinin de iş birliği ile düzenlendiğini belirtti.

Bıyık, "Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz Samsun Tanıtım Günleri  02 - 05 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Eyüp Feshane’de yapılacak. Fuar alanında 200’e yakın stand kurulacak olup standlarda Samsun’un ve ilçelerinin tarihi yapısı, turizmi, yöresel örf ve adetleri kısaca Samsun’a dair her şey tanıtılacaktır. Fuar alanında gün boyu çeşitli etkinlikler ve tanıtımlar düzenlenecek, ünlü sanatçılar konser verecek" dedi.

Tanrısever, davetten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah etkinliğe katılacağız. Havza Kaymakamlığı olarak ilçemizin tanıtımı için belediyemiz ile işbirliği içinde en iyi şekilde etkinlikte yerimizi alacağız. Bu tür tanıtım günleri bölgemiz için çok önemli. İlçemizin turizm potansiyelini arttırmak adına her hür türlü fırsatı iyi değerlendirmeliyiz" diye konuştu.

SAMKON Genel Başkan Yardımcısı ve İSDEF Genel Başkanı Fikret Bıyık daha sonra Havza TSO Başkanı Erkan Acar’ı ziyaret ederek etkinlik davetiyesini verdi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar da etkinliğe katılacağını belirterek, "İlçemizde yeni bir organize sanayi kurulmakta ve bunun tanıtımını yapmak için bu tür fuar ve etkinliklerde aktif olarak yer almak Havza için çok büyük önem arz etmekte" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber