Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Teknoloji 01 Eylül 2016 - 12:13 Yorum: 0

"8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" başladı

Bu yıl sekizincisi düzenlenen "Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" Samsun'da başladı.

'8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi' başladı

Bu yıl sekizincisi düzenlenen "Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" Samsun'da başladı.

Veteriner Patoloji Derneği'nin koordinatörlüğünde ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Veteriner Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı'nın ev sahipliğinde düzenlenen "8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" Serra Otel'de başladı. Kongreye; OMÜ Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Güzel, Veteriner Patoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Rıfkı Hazıroğlu, Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mahmut Çetinkaya ve birçok üniversiteden öğretim üyeleri katılıyor. "8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi"nin başkanlığını ise OMÜ Veteriner Fakültesi'nden Prof. Dr. Murat Yarım yapıyor.

Yarım: "Bilimsel bir ortamın oluşturulmasını amaçlamaktayız"

Kongrede açılış konuşması yapan Prof. Dr. Murat Yarım, "Veteriner Patoloji alanındaki güncel gelişmeleri paylaşabilecekleri bilimsel bir ortamın oluşturulmasını amaçlamaktayız. Sizlerin bilimsel çalışmalarınızla yapacağınız değerli katkılarınızın, kongremizi veteriner patoloji alanında özgün bir bilim şölenine dönüştüreceğine olan inancımız tamdır. Şüphesiz ki kongrenin başarısını gösteren en önemli unsur, siz değerli meslektaşlarımızın katılımını ve memnuniyetini sağlayabilmektir. 14 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen kongrelerimiz bilimsel ve sosyal yönüyle hafızalarımızda güzel hatıralar bırakmıştır. Sekizinci Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi'nin de daha önce düzenlenen kongreler gibi bilimsel ve sosyal açıdan hafızalardan silinmeyecek başarılı ve yararlı bir kongre olmasını ümit ediyoruz" dedi.

Hazıroğlu, "Bölük pörçük çalışmalar yapıyoruz"

Türkiye'de, epidemiyolojik çalışmayla ilgili hiçbir verinin ellerinde olmadığını söyleyen Veteriner Patoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Rıfkı Hazıroğlu, "Türkiye'de hangi hastalıkların olduğunu bilmiyoruz. Hepimiz ayrı ayrı, bölük pörçük çalışmalar yapıyoruz. Veteriner Patoloji Derneği olarak önümüzdeki dönem içerisinde sık rastlanan hastalıklarla ilgili epidemiyolojik haritaları çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Eğer bunu yaparsak ülkemize büyük faydası olacaktır" diye konuştu.

Veteriner patoloji alanındaki güncel gelişmelerin paylaşılacağı, 3 gün sürecek olan kongrede; 27 sözlü bildirinin sunulacağı 6 oturum ve 36 poster sunumu gerçekleştirilecek.

"8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" başladı

"8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" başladı

"8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" başladı

"8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" başladı

"8. Ulusal Veteriner Patoloji Kongresi" başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber