Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Eylül 2016 - 10:53 Yorum: 0

800 öğrenciye kırtasiye yardımı

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi tarafından her yıl yapılan kırtasiye yardımları, bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

800 öğrenciye kırtasiye yardımı

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi tarafından her yıl yapılan kırtasiye yardımları, bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Yeni eğitim ve öğretim yılı için kırtasiye yardımlarının, okullar açılmadan ulaştırıldığını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, belediye olarak okulların ve eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını belirtti.

İlk kırtasiye yardım paketini İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa'ya teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, "Belediye olarak öğrencilerimize bu yıl da kırtasiye desteği sağlıyoruz. 200 ilkokul, 300 ortaokul, 300 lise olmak üzere toplam 800 adet kırtasiye malzemesi setini Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Belediye olarak, kanunların elverdiği doğrultuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve öğretime her türlü desteği vermeye devam etmeye kararlıyız. Bu vesileyle 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere, eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ise, Tavşanlı Belediyesi'nin bu eğitim yardımlarının örnek teşkil ettiğini söyleyerek, "Bizler eğitim camiası olarak Belediyemizin bu desteklerinden çok memnunuz" ifadesini kullandı. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber