Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Ağustos 2014 - 15:13 Yorum: 0

83. İzmir Enternasyonal Fuarı

Fuarın onur konuğu illerinden Diyarbakır'ın Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gülten Kışanak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti

83. İzmir Enternasyonal Fuarı

İZMİR (AA) - 83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) onur konuğu illerinden Diyarbakır'ın Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gülten Kışanak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. 

Kocaoğlu, Diyarbakır'ı daha önce büyük bir heyetle ziyaret ettiğini ve çok da iyi karşılandıklarını kaydetti.

Diyarbakır ve İzmir buluşmasının yararlı bir organizasyon olduğunu söyleyen Aziz Kocaoğlu, "Orada kararlaştırmıştık. Diyarbakır'ın tanıtımına katkıda bulunmak için İEF'ye davet etmiştik. Davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kışanak ise sıcak ev sahipliği nedeniyle İzmirlilere teşekkür etti.

İzmir'de kendini biraz da evinde gibi hissettiğini kaydeden Kışanak, şöyle konuştu:

"Öğrencilik yıllarım burada geçti. İzmir'in bizim için her zaman Türkiye'de demokratik değerleri temsil eden kenti olarak başka bir yeri var. Siz de böyle bir kentte belediye başkanlığı görevi yapıyorsunuz. Bizim için bu ziyaret son derece önemli. Biz bu ziyareti sadece ticari bir fuar kapsamında düşünmüyoruz. Diyarbakır ve İzmir kendine özgü iki kentimiz. Bazen bir artı bir iki etmez, daha fazla eder. Ben inanıyorum ki Diyarbakır ve İzmir bir araya gelse sinerji oluşacak ve bu sinerji demokratik dönüşümün ilk basamağı olacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber