Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Ağustos 2014 - 22:08 Yorum: 0

83. İzmir Enternasyonal Fuarı açıldı

İZMİR (AA) - 83. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), törenle açıldı.İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde düzenlenen törenin ardından 83. İzmir Enternasyonal Fuarı halk korteji yürüyüşü...

83. İzmir Enternasyonal Fuarı açıldı

İZMİR (AA) - 83. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), törenle açıldı.

İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde düzenlenen törenin ardından 83. İzmir Enternasyonal Fuarı halk korteji yürüyüşü yapıldı. Vasfi Çınar Meydanı'nda bando eşliğinde animasyon gösterileriyle başlayan yürüyüş, Kültürpark'ta sona erdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir milletvekilleri ile bazı ilçe belediye başkanlarının da katıldığı yürüyüşe, fuarın partner ülkesi Mauritius'dan, odak ülkesi Hindistan'dan, onur konuğu iller Malatya ve Diyarbakır'dan misafirler de iştirak etti.

Kültürpark'ta kurulan platformda açılış kurdelesini kesen Kocaoğlu, 83 yıllık bir geleneği yaşatmanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti. 

Açılışın ardından, Malatya Halk Dansları Topluluğu gösteri yaptı. 

"Geçmişimiz, bugünümüz ve geleceğimiz" sloganıyla 67 ülkeden bin 132 firmanın katıldığı, temasının "Lojistik" olduğu 83. İzmir Enternasyonal Fuarı, 29 Ağustos-7 Eylül tarihlerinde ziyaret edilebilecek. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber