Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Ağustos 2014 - 12:51 Yorum: 0

83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın Onur Konuğuyuz

İzmir Enternasyonal Fuarı 83. kez kapılarını dünyaya açtı.

83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın Onur Konuğuyuz

İZMİR - İzmir Enternasyonal Fuarı 83. kez kapılarını dünyaya açtı. Fuarın açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuar’ın İzmir ve Ege için “bir yaşam biçimi” olduğunu söyleyerek  “Biz dünyayı burada tanıdık” dedi.

Fuarın “Onur Konuğu” iki ilden birisi Malatya' mız .

Vali Yardımcısı Mehmet Özel Fuar’ın açılış konuşmasında, İzmir'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Yardımcısı Özel, “Dünyanın en prestijli fuarı olan İEF' ye onur konuğu olarak katılıyor olmak bizi mutlu etti. Malatya'yı dünya kenti yapan altın sarısı kayısıyı uluslararası platforma taşıyan, yadsınamaz katkısı olan il İzmir'dir.” dedi.

İEF'nin açılışının ardından İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gülten Kışanak, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte fuara katılan ülkelerin yetkilileri ilimizin standını gezdi. Ziyaretçilere standımızda yöresel ekşili ekmek, içliköfte ve kayısı ikram edildi.

Yoğun programı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile açılışa katılamayan Vali Şahin 1 Eylül 2014 günü İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İlimiz 2 nci Ordu Komutanlığı görevinden Ege Ordu Komutanlığına atanan Org. Galip MENDİ 'yi ziyaret ederek İzmir’ deki  iş adamları ile bir araya gelerek fuar etkinliklerine katılacak.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber