Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 17 Kasım 2017 - 16:08 Yorum: 0

85 köy gezen meclis üyesi AK Parti Sivas İl Başkanlığına aday oldu

AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Murat Toraman yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

85 köy gezen meclis üyesi AK Parti Sivas İl Başkanlığına aday oldu

AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Murat Toraman yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

6 yıl AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapan ve son 3.5 yıldır da İl Genel Meclisi üyeliği görevini yürüten Murat Toraman düzenlediği basın toplantısında yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde yoğun bir çalışma şekli ortaya koymaya gayret ettiklerini belirten Toraman,"Kent meydanından partimizi eksik etmemeye, Sivas merkez ve ilçelerimizde hanelerimizi kapı kapı gezmeye, partimizi büyük program ve organizasyonlarla diri tutmaya özen gösterdik. Göreve atandığımızda genç üye sıralamasında Sivas Türkiye 64'üncüsü iken, görevi, kongrede bizden sonraki arkadaşımıza devrettiğimiz esnada, Sivas üye sıralamasında Türkiye 1'incisiydi. Sadece bu durum bile insanlara ulaşmış olduğumuzun bizce göstergesidir. Genel Merkezimizin düzenlediği Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi sınavında Sivas İl birincisi olduktan sonra plaketimizi bizzat Cumhurbaşkanımız Erdoğan, AK Parti Genel Merkezimizde şahsımıza takdim etmişti. Bu o güne kadar bizim aldığımız en güzel hediyeydi. İl Genel Meclis Üyesi olarak ise görev yaptığımız, geride kalan 3.5 yıllık süreçte merkeze bağlı 153 köyümüzün her birini en az 3 er kez karış karış gezen bir kardeşiniz olarak, köylerde yaşayan hemşehrilerimizi yalnız bırakmamaya, tek tek onları ziyaret etmeye, köylerimizin sorun ve sıkıntılarıyla da özel olarak ilgilenmeye gayret ettik. Geçtiğimiz yıllarda köy muhtarlarımızın oy kullandığı encümen seçimlerinde muhtarlarımızın gösterdiği üst düzey teveccüh ve en yüksek oy ile encümen üyesi olarak seçildik ve görev yaptık" dedi.

Partinin içerisinde büyüdüğünü aktaran Toraman,"24 yaşında başladığımız bu kutlu serüvende bugün 34 yaşındayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 38 yaşında Samsun'a çıktı, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'da 31 yaşında İstanbul İl Başkanı oldu. Önümüzde ki günlerde yapılması planlanan İl Kongresinde, büyüklerimizle yapmış olduğum istişareler sonucu, partimize, reisimiz Erdoğan'ın ortaya koyduğu davaya ve Sivas'a farklı bir kulvar olan İl Başkanlığında devam etmek istiyorum. Görev verildiği taktirde elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber