Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Eylül 2019 - 15:43 Yorum: 0

87 yaşındaki emekli müdür genç neslin yanında

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 1964-73 yılları arasında 15 Eylül İlkokulu Müdürlüğü görevinde bulunan Kadir Ak, yıllar sonra okulunun açılış...

87 yaşındaki emekli müdür genç neslin yanında

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 1964-73 yılları arasında 15 Eylül İlkokulu Müdürlüğü görevinde bulunan Kadir Ak, yıllar sonra okulunun açılış töreninde hazır bulunması sırasında yaşadığı duygusal anları anlattı.

1964-73 yılları arasında 15 Eylül İlkokulu Müdürü olmasının ardından 1973 yılında terfi ederek Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra emekli olan eğitim camiasının duayenlerinden Kadir Ak muhabirimize Türkiye'nin kalkınmasının temelinin eğitim ve öğretimden geçtiğine işaret etti.

Okulların açılışında AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ile de görüşme fırsatı bulduğunu kaydeden Ak, "Sağolsun okulum müdürü Soner Suyolcu da bizleri en iyi şekilde ağırladı. Genç meslektaşıma bazı tavsiyelerde bulundum. O'da; bu tavsiyeleri yerinde bularak dikkate alacağının sözünü verdi." dedi.

Aynı zamanda; Balıkesirliler Derneği İzmir Şubesi Onursal Başkanı, gönüllü çalışmalarda bulunmasıyla tanınan 87 yaşındaki eğitimci Kadir Ak, eğitim neferi olan öğretmenlerin, tıpkı bir ağacın filizi olan çocukları Türkiye'nin geleceğine hazırlamak adına çok büyük bir misyonu üstlendiklerine de dikkat çekerek, "Ülkemiz geleceğinin aydınlık yarınlarını yetiştiren genç meslektaşlarıma başarılar diliyor, Her öğrencimizi de tek tek alınlarından öpüyorum" diye konuştu.

87 yaşındaki emekli müdür genç neslin yanında

87 yaşındaki emekli müdür genç neslin yanında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber