Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Nisan 2014 - 12:38 Yorum: 0

"8'inci Kocaseyit Körfez Tenis Turnuvası" 1 Mayıs'ta başlayacak

BALIKESİR (AA) - Havran Kaymakamlığınca bu yıl 8'incisi düzenlenen "Kocaseyit Körfez Tenis Turnuvası", 1-8 Mayıs'ta "Bahar tenisle şenlensin" sloganıyla gerçekleştirilecek.Kaymakamlıktan...

'8'inci Kocaseyit Körfez Tenis Turnuvası' 1 Mayıs'ta başlayacak

BALIKESİR (AA) - Havran Kaymakamlığınca bu yıl 8'incisi düzenlenen "Kocaseyit Körfez Tenis Turnuvası", 1-8 Mayıs'ta "Bahar tenisle şenlensin" sloganıyla gerçekleştirilecek.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, son başvuru tarihi 28 Nisan olarak açıklanan turnuvanın kuraları, 29 Nisan'ta turnuva direktörü Ahmet Ulvi Başkan gözetiminde çekilecek.

Havran Kocaseyit Spor Salonu yanındaki tenis kortlarında gerçekleştirilecek turnuvanın kategorileri, yeni başlayan bay ile bayan, orta seviye bay ile bayan, ileri seviye bay ile bayan olarak belirlendi.

Edremit Körfezi bölgesinde yaşayanlara turnuvaya katılım çağrısında bulunan Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, şunları kaydetti:

"Çanakkale kahramanı Havranlı Seyit Onbaşı anısına başlatılan tenis turnuvamız, 7 yıldan bu yana halkımızın büyük katılımı ve ilgisiyle gerçekleştirildi. Bu yıl turnuvanın daha da çok ilgi göreceğini tahmin ediyorum. Küçücük bir Anadolu kasabası olan Havran ilçemizde zengin sporu olarak bilinen tenisin 7 yıldır turnuvalar düzenlenerek oynanması bizleri çok mutlu ediyor. İlçemizdeki bu turnuva gösteriyor ki tenis sporunu herkes rahatlıkla yapabilir. Biz de Edremit Körfezi'nde tenis sporunu yaygınlaştırmak amacıyla Kaymakamlık olarak destek veriyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber