Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2016 - 15:33 Yorum: 0

9 günde 60 bin kişi kullandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferik, Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

9 günde 60 bin kişi kullandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferik, Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 9 günlük bayram tatili süresince yaklaşık 60 bin kişi, teleferiği kullanarak Boztepe'ye çıktı.

Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferik, Kurban Bayramı'nda doldu taştı. 9 günlük bayram tatilinde yaklaşık 60 bin kişinin teleferikle Boztepe çıktığını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte vatandaşlarımız teleferiğe yoğun bir ilgi gösterdi. Dört günlük bayram süresince 28 bin 392 kişi teleferiği kullanırken, dokuz günlük tatilde 58 bin 837 kişi teleferikle Boztepe'ye çıkarak Ordu'yu seyretme fırsatı yakaladı" dedi.

Daha önceki dini ve milli bayramlarda olduğu gibi bu sene de Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 16.00'ya kadar teleferiğin ücretsiz olarak hizmet vermesi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

9 günde 60 bin kişi kullandı

9 günde 60 bin kişi kullandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber