Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

95 yaşındaki hastaya, hastanede doğum günü pastası

ANKARA  (AA) - Beypazarı Devlet Hastanesi Başhekimi Kudret Çelik, 95 yaşına giren diyaliz hastasına, hastanede doğum günü pastası kestirdi.Hastaneye diyaliz ünitesine bağlanmaya gelen ve...

95 yaşındaki hastaya, hastanede doğum günü pastası

ANKARA  (AA) - Beypazarı Devlet Hastanesi Başhekimi Kudret Çelik, 95 yaşına giren diyaliz hastasına, hastanede doğum günü pastası kestirdi.

Hastaneye diyaliz ünitesine bağlanmaya gelen ve 95 yaşına giren Mustafa Köksal, başka bir hastalığının olmadığını söyledi.

Kendisine tedavisinde uzun süredir destek olan Başhekim Kudret Çelik’in, diyaliz sonrasında doğum günü sürprizi yapması ve pasta kestirmesinden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Köksal, adeta yeniden doğmuş gibi olduğunu söyledi.

Hastane başhekimine teşekkürlerini sunan Mustafa Köksal, şunları kaydetti:

“Allah onlardan razı olsun. Bizlerin ve bizim gibilerin sağlığına kavuşması için çok uğraş veriyorlar. Haftada 3 gün diyalize giriyorum. Bunun haricinde başka hastalığım var diyemem. Diyalizden sonra yürüyerek evime gitmek istiyorum ve hayli de yürüyorum. 95 yaşına girdiğim bu günlerde doğum günü pastası ile bana özel bir gün yaşatan başhekime çok teşekkür ediyorum.''

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber