Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Ekonomi 24 Haziran 2016 - 13:13 Yorum: 0

"96 Milli Sporcudan 43’ü Rıo’da Turkcell İle Madalya Arayacak"

Önümüzdeki Ağustos ayında düzenlenecek Rio Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporcuların yaklaşık yarısının Turkcell tarafından desteklendiğini...

'96 Milli Sporcudan 43’ü Rıo’da Turkcell İle Madalya Arayacak'

Önümüzdeki Ağustos ayında düzenlenecek Rio Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporcuların yaklaşık yarısının Turkcell tarafından desteklendiğini söyleyen Turkcell Kurumsal İletişim Direktörü Engin Gedik, "14 yıldır spora destek oluyoruz. Biz sadece futbolun değil diğer Olimpik sporların da tutkunuyuz. Sadece bu yıl futbol, basketbol, atletizm, yüzme ve görme engelli sporlar için 25 milyon TL bütçe ayırdık" dedi.

Türk futboluna 2002 yılından beri destek olan Turkcell, sadece bu yıl ana sponsoru olduğu futbol, basketbol, atletizm, yüzme ve görme engelli sporlar için yaklaşık 25 milyon TL'lik bir bütçe ayırdığını açıkladı. Turkcell Kurumsal İletişim Direktörü Engin Gedik, "Milli Takımımızla omuz omuza yürüyüşümüz 2002 yılında başlarken, 14 yıldır Milli Takımımızın ana sponsoru olmaktan hep gurur duyduk. Bu süreçte başarıya veya başarısızlığa odaklanmadan her zaman Türk futbolunun yanında olduk. Biliyoruz ki inişler mümkün ama desteğimizle Dünya üçüncülüğü de Avrupa Şampiyonası yarı finali de mümkün. Bunları hep yaşadık ve desteğimiz de her zaman devam edecek" dedi.

"TÜRK FUTBOLUNA HER ALANDA DESTEK VERİYORUZ"

Turkcell-Türk futbolu işbirliğinin en üst kademede devam ettiğini ifade eden Gedik "Hafızalarda yer eden Süper Lig'e isim sponsorluğumuz, Anadolu takımlarının formalarında var olmamız, halen devam eden Süper Lig İletişim ve Teknoloji desteğimiz, Kulüpler Birliği Vakfı'na olan ana sponsorluğumuz, Süper Kupa'ya adımızı vermemiz ve 2009'dan bu yana Görme Engelliler Ligi "Turkcell Sesi Görenler Ligi'ne olan katkımız, futbolumuzun büyümesi yönünde atılmış adımlardır. 2002'den beri Türk futboluna 400 milyon TL, Anadolu kulüplerine bu miktarın 100 milyon TL'lik bölümünü destek olarak verdik. Türk futboluna katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"TÜRK SPORUNUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ"

Kendilerini "Spor tutkunları" olarak değerlendiren Engin Gedik "14 yıldır ana sponsoru olduğumuz A Milli Basketbol Takımımızla olan işbirliğimizi 2019 yılına kadar uzattık. İkinci kez Olimpiyat Oyunları'nda yer alma başarısını gösteren Milli Kadın Basketbol Takımızın da yine ana sponsoru olarak haklı bir gurur yaşıyoruz. Türkiye'nin en önemli uluslararası organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup'a ve Golf Turnuvası'na ismimizi vermek bizi onurlandırıyor. Ayrıca dünyanın en önemli yarışları arasına girmek için artık zaman sayan Türkiye Bisiklet Turu'na bu yıldan itibaren destek vermeye başladık. Türkiye'nin barış temalı ilk maratonu olan Gelibolu Maratonu'na da ismimizi verdik. Sporun her dalına destek olmak bizim için çok önemli" dedi.

"YÜZME VE ATLETİZM DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR"

Turkcell'den yapılan açıklamada; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde, 2020 Olimpiyat Oyunları hedefiyle, toplam 28 milyon TL'lik yatırım yaptığı, bunun karşılığında Türk sporu, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na gidecek kafilede görmeye başladığı bildirildi.

Bu destek ile yüzmede, 3 yılda lisanslı sporcu sayısı 18 binden yaklaşık 38 bine yükselirken Turkcell'in kurduğu Türkiye'nin ilk sertifikalı yüzme öğrenme sistemi sayesinde 40 ilde 34 bin çocuk da doğru yüzmeyi öğrendiği belirtildi. Ayrıca yine bu yatırımlar sayesinde Türkiye erkeklerde ilk kez A Barajı'nı aşarak Olimpiyat oyunlarına yüzücü yollamayı başardı. Michael Phelps'in antrenörü olarak bilinen, dünyanın en önemli yüzme koçlarından Bob Bowman'la yapılan işbirliğinin oluşturulması sayesinde Nezir Karap, Türkiye'yi Brezilya'da temsil etme hakkı kazandı. Zeynep Güneş ise 4 dalda barajı aşarak Türk yüzmesini Rio'da temsil etme hakkını elde etti.

Yapılan açıklamada Turkcell'in desteğiyle atletizmde de 29 sporcu Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etti. Bu başarıda kendilerinin de payının büyük olduğunu belirten Turkcell Kurumsal İletişim Direktör Engin Gedik, "Turkcell Olimpik Yüksek Performans Merkezleri sayesinde elit kategoride müdace edecek sporcu sayısının artmasına ön ayak olduk. Türkiye'den Olimpiyat vizesi alan 96 sporcudan 43'üne, 67 paralimpik sporcudan 8'ine Turkcell olarak biz destek veriyoruz. Bizim için sporun yeri çok ayrı ve önemli. Olimpiyat Oyunları her sporcunun olduğu gibi bizlerin de rüyası. Dolayısıyla Olimpiyat Yolu'nda verebileceğimiz en büyük desteği Türk sporunun hizmetine sunmak istiyoruz. Omuz verdiğimiz sporların da dışına çıkmak, bütün Türkiye Olimpiyat Takımı'nın yanında olmak istiyoruz. Çünkü biz bir Olimpiyat hayali kurduk. Bu hayale birlikte inandık, birlikte çalıştık ve şimdi de Rio'da bütün spor dallarının yanında olmak istiyoruz. Zaten Turkcell olarak spor bizim için olmazsa olmaz. Bunu gelen bir çatıda birleştirmek Türk sporuyla olan ilişkimizi daha da geliştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber