Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 04 Eylül 2018 - 19:33 Yorum: 0

A Milli Takım hazırlıklarını sürdürdü

Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç'le karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına devam etti.

A Milli Takım hazırlıklarını sürdürdü

Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç'le karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına devam etti. Sakatlığı bulunan Ömer Bayram, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Uluslar Ligi'nde 7 Eylül Cuma günü Trabzon'da Rusya'yla, 10 Eylül Pazartesi günü de Stockholm'de İsveç'le karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, bu karşılaşmaların hazırlıklarına devam etti. Dün Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanan ve 2 gündür hazırlıklarını sürdüren Ay-Yıldızlılar'da, Galatasaray'ın Akhisarspor'dan kadrosuna kattığı Ömer Bayram, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma çalışmasıyla sürdü. İlk 15 dakikasının basına açık olduğu çalışma, basına kapalı bölümde taktik ağırlıklı geçti. Hazırlıklarına devam edecek olan A Milli Futbol Takımı, yarın akşam saat 18.30'da tek antrenman yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber