Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Haziran 2016 - 13:13 Yorum: 0

A.ü. Rektörü Prof.dr. İbiş, Silahlı Saldırıyı Değerlendirdi

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ankara Ünivresitesi Cebeci Hastanesi'nde yaşanan olayla ilgili, "Üniversitemizin Tıp Fakültesi Cebeci...

A.ü. Rektörü Prof.dr. İbiş, Silahlı Saldırıyı Değerlendirdi

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ankara Ünivresitesi Cebeci Hastanesi'nde yaşanan olayla ilgili, "Üniversitemizin Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nde elim bir olay yaşandı. Bu olayda maalesef 4 eczacımız hayatını kaybetti" dedi.

Rektör Prof. Dr. İbiş olay yerinde yaptığı açıklamada şunları dedi:

"Üniversitemizin Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nde elim bir olay yaşandı. Bu olayda maalesef 4 eczacımız hayatını kaybetti. Bu yaşanan olayda herhangi siyasi ya da terör olayı söz konusu değildir. Hastane eczanemizde çatışanlar arasında, her yerde oluşabilecek bazı uyuşmazlıklar. Bu da bir soruşturma konusuydu, dekanlığımız bunun soruşturmasını yürütüyordu."

"Sanıyorum bir bunalım neticesinde, eczanemizin Enver Türkmen isimli çalışanının, eczacılarımıza ateşli silahla saldırısıyla gerçekleşti" diyen Prof. Dr. İbiş şunları söyledi:

"Bunun sonucunda Hikmet Türk, Özlem Kirişçi, Gürsu Ulaşan ve İlknur Yüce isimli eczacı meslektaşlarımız maalesef hayatlarını kaybetti. Çok üzüntü duyuyoruz bundan. Şu anda savcılık olaya el koydu. Olay yeri inceleme ekipleri, polis ekipleri delilleri topluyorlar. Gerekli sorguyu, araştırmayı savcılığımız yapacak. Daha detaylı bilgileri onlar bize sunacaklar. Tıp Fakültemizin, üniversitemizin, kaybettiklerimizin ailelerinin başı sağolsun. Aynı ortamlarda çalışmalar sırasında yaşanabilecek sorunlar olduğu arkadaşlarım tarafından bana ifade edildi. Saldırganın üzerinde daha önceden disiplin soruşturası vardı. Bede şu ada çok detayını bilmiyorum ama çalışma koşullarıyla, arkadaşlarıyla olan ilişkileri ilgili bir şikayet üzerine açılmış bir soruşturmadır. Bu soruşturmayı bile gurur meselesi yapmış olabilir" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber