Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Kasım 2014 - 11:23 Yorum: 0

AA Bölge Müdürü Paksoy, Vali Yavuz ile Belediye Başkanı Çimen'i ziyaret etti

Vali Yavuz: " Anadolu Ajansı'nın kamuoyunun bilgilendirilmesi, devlet-millet birlikteliğinin halka iletilmesi konusunda duyarlı, özverili, bilinçli, mükemmele yakın hizmet anlayışıyla yaptığı çalışmalardan dolayı memnunuz"

AA Bölge Müdürü Paksoy, Vali Yavuz ile Belediye Başkanı Çimen'i ziyaret etti

GÜMÜŞHANE (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Trabzon Bölge Müdürü Murat Paksoy, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz ile Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamlarında ziyaret etti.

Yaklaşık üç ay önce Trabzon Bölge Müdürlüğüne atanan Paksoy, Vali Yavuz ile bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yavuz, basının, bir bölgenin, yöneticinin, kitlenin gözü, kulağı, her şeyi olduğunu ifade etti.

Yapılan işlerden, faaliyetlerden toplumun, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini belirten Yavuz, şöyle devam etti:

"Haber yapıldığında, hele sosyal medya dediğimiz o büyük sahaya indiği zaman geriye dönüşü yok. Eğer bu haber hasbelkader bilerek ya da bilmeyerek bir kişinin, bir yöneticinin hakkına yönelikse, kasten bir niyetle yapıldıysa, farkına varılmadan yapılmışsa da o kişinin, yöneticinin, toplumda yer etmiş bir kurumun hakkına yönelikse işte bu büyük bir meseledir. Bu konuda Anadolu Ajansımızın duyarlılığı tartışılmaz. Haber niteliği taşıyan bir hadise ortaya çıktığı zaman kişi ve kurumlar nezdindeki sonucunu hesap ederek bu konuya yöneliyorlar. Bu manada biz, ilimizde Anadolu Ajansı'nın yaptığı çalışmalar konusunda Gümüşhane olarak son derece memnunuz."

Vali Yavuz, Anadolu Ajansı'nın, kamuoyunun bilgilendirilmesi, devlet-millet birlikteliğinin halka iletilmesi konusunda duyarlı, özverili, bilinçli, mükemmele yakın hizmet anlayışıyla yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, "İlimizde çok güzel gelişmeler oluyor. Yatırımlar, sosyal ve kültürel faaliyetler anlamında çok güzel çalışmalar oluyor. Tüm bu çalışmalarımızı Anadolu Ajansı'nın, gerek Gümüşhane gerekse il dışında yaşayan 600 bine yakın hemşehrimize doğru habercilik anlayışıyla, sağlıklı, düzgün şekilde aktarılması yönünde katkılarını her zaman bekliyorum" dedi.

AA Bölge Müdürü Paksoy ise Anadolu Ajansı'nın Ortadoğu'da birinci sırada olduğunu belirterek, "Dünyada ilk sekiz haber ajansı arasına girdik. Son iki yılda Genel Müdürümüz Kemal Öztürk'ün katkılarıyla, atılımlarıyla, yatırımlarıyla bunu gerçekleştirdik. İlk sekizdeyiz şu anda. Yüzüncü yılımızda hedefimiz dünyada ilk beş haber ajansı arasında olmaktır. Bu hedefe doğru elimizden geldiğince yaklaşmaktayız. Bu anlamda bir talimatınız, öneriniz olursa biz her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Paksoy, Belediye Başkanı Çimen'i de makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Çimen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Anadolu Ajansı'nın hızlı, doğru, dürüst ve tarafsız haberciliğine güveniyoruz. Haberin doğrusunu buradan alıyoruz. Anadolu Ajansı'nın Gümüşhane'de yapacağı her çalışmaya destek oluruz. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber