Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 09:33 Yorum: 0

AA Sivas Bölge Müdürü Coşkun'a veda programı

SİVAS (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğünden Sakarya Bölge Müdürlüğü görevine atanan Cemal Coşkun için veda programı düzenlendi. Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı...

AA Sivas Bölge Müdürü Coşkun'a veda programı

SİVAS (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğünden Sakarya Bölge Müdürlüğü görevine atanan Cemal Coşkun için veda programı düzenlendi. 

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal'ın ev sahipliğinde Kangal Balıklı Kaplıca'da gerçekleştirilen programa, Türk Telekom İl Müdürü Murat Kaya, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel, Doğan Haber Ajansı Büro Şefi Eraydın Aytekin, Sivas Gazetecilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güney, İrade Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhittin Karahan ve Hakikat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Aydın Deliktaş ile bazı basın mensupları katıldı.

Ünsal, Cemal Coşkun'a yeni görevinde başarılar diledi. 

Coşkun ile görev süresince iyi diyaloglar kurduklarını vurgulayan Ünsal, "Cemal bey, görevi süresince şehrimizin tanıtımı için ekibiyle önemli çalışmalar yürüttü. Yeni görevinin kurumu ve kendisi için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

BİK Şube Müdürü Yüksel de Coşkun ile Sivas'ta aynı dönemde göreve başladıklarını hatırlatarak, "Cemal beyle tanıştığım ve birlikte çalışma fırsatı bulduğum için mutluyum. Cemal beye yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Aydın Deliktaş ise "Cemal beyle iyi diyaloglarımız oldu, kendisiyle keşke daha uzun süre çalışma fırsatımız olsaydı" dedi.

Deliktaş, Coşkun'a yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

- "Sivas'ı hiç unutmayacağım"

Cemal Coşkun da Sivas'ta görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Sivas'ı ve buradaki güzel ortamı hiç unutmayacağım. Burada çok güzel günler geçirdim, sizlerden ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Sakarya'da bir dostunuzun, bir evinizin olduğunu unutmayın. Gittiğim her yerde Sivas'ı, Sivas'ın güzel insanlarını, misafirperverliğini hep anlatacağım. Sivas'taki gelişmeleri ve Sivasspor'un maçlarını uzakta da olsa takip edeceğim. Dilerim, Yiğidolar çok önemli başarılara imza atar" diye konuştu.

Coşkun, veda programını tertip eden meslektaşlarına teşekkür etti. 

Ünsal, Coşkun'a işlemeli tabak, Hakikat ve İrade gazeteleri yöneticileri ise bağlama hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber