Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 11:43 Yorum: 0

AB Bakan Yardımcısı Şahin: ’’Gür’ün arkasındayız’’

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AB Bakan Yardımcısı Şahin: ’’Gür’ün arkasındayız’’

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Gür'ün gerek Gaziantep Üniversitesi, gerekse Gaziantep'e yaptığı akademik katkılarının önemine dikkat çeken Şahin, "Ali Bey'in bugün rektör olması, hem bizim, hem de Gaziantep kamuoyu için bir tesadüf değildir. Biz her konuda kendisinin arkasındayız" dedi.

Ziyarette, Gaziantep Üniversitesinin Gaziantep'in medar-ı iftiharı olduğunu vurgulayan AB Bakan Yardımcısı Şahin, "Ali Bey kardeşimizi rektör yardımcılığı sürecinde hem Gaziantep Üniversitesi, hem Gaziantep'e yaptığı akademik katkılardan tanıyoruz. Bu gün rektör olması, bu anlamda hem bizim için, hem Gaziantep kamuoyu için bence bir tesadüf değil. Bundan önce verilmiş önemli, kıymetli çok müstesna emeklerin bir yansıması olarak bugün Gaziantep Üniversitesi'ne ve Gaziantep'e dolayısıyla Rektör olarak bundan sonra hizmet edecek" dedi. Gaziantep Üniversitesinin Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden birisi olduğunu ve daha da ileri gideceğine olan inancını vurgulayan Bakan Yardımcısı Şahin, "Biz de her konuda kendilerinin arkasındayız. Umarım Ali Bey kardeşimiz Sayın Rektörümüz riyasetinde Gaziantep Üniversitesi sadece Türkiye'nin değil, dünyanın önemli üniversitelerinden biri haline gelir. Biz bu potansiyeli hem Gaziantep Üniversitesinde altyapısıyla, kapasitesiyle, hem de rektörümüzle görüyoruz. Biz de bu süreçte her yönden yanlarında olacağız" şeklinde konuştu.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise, "İnce düşünceleriniz için teşekkür ederim. Belirttiğiniz gibi Gaziantep Üniversitesi Gaziantep'in gözbebeğidir. Bize düşen aldığımız bayrağı daha yükseklere taşımaktır. Bu konuda bize güvenenleri de mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

AB Bakan Yardımcısı Şahin: ’’Gür’ün arkasındayız’’

AB Bakan Yardımcısı Şahin: ’’Gür’ün arkasındayız’’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber